Sunne kommun, Barns lärande

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på sunne.se

Nyfikenheten och lusten till lärande är vår strävan i Sunne kommun och en av de viktigaste uppgifterna skolan har att ge. En lust att lära som sedan kan följa varje elev hela livet.

Arbetsuppgifter:
Modersmålsundervisning och studiehandledning för elever från årskurs ett till och med årskurs 6, i kurmanji.

Målet är att eleverna på ett bra sätt ska tillgodogöra sig arbetet i skolan och samtidigt utveckla sin tvåspråkiga identitet och kompetens. Du tar eget ansvar för ditt arbete och planerar och genomför lektioner utifrån kursplanens mål. Du samarbetar med ämneslärare samt inhämtar ämneskunskaper för att kunna handleda eleverna. 

Kvalifikationer:
Goda kunskaper i kurmanji och svenska. Pedagogisk examen och erfarenhet av arbete med modersmålsundervisning och studiehandledning i kurmanji är meriterande.

Villkor: 
Tjänsten är en timanställning om cirka 7 h/vecka, en dag, med tillträde så snart som möjligt för läsåret 2020/2021. I arbetet som modersmålslärare och studiehandledare kan arbetet komma att utföras på olika grundskolor i kommunen.

Rekrytering kan ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 7 tim/vecka
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2020/52
Kontakt
  • Annika Sandström, 0565-15649
  • Jeanette Hallgren, 0565-15606
Facklig företrädare
  • Facklliga företrädare nås via kommunens växel, 0565-160 00
Publicerat 2020-08-26
Sista ansökningsdag 2020-09-26

Tillbaka till lediga jobb