Sunne kommun, Kulturenheten

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på www.sunne.se

Beskrivning
Vill du arbeta på vår Kulturskola där vi jobbar med lust och kvalitet, tillsammans med ett härligt gäng kreativa människor, då kanske du är den person vi söker till vårt arbetslag.
Vi söker dig som vill arbeta som musiklärare i slagverk, trumpet och trombon.

Arbetsuppgifter
I din roll som musiklärare kommer du leda undervisningen inom ditt område, planera, genomföra och följa upp elevernas kunskapsutveckling i enlighet med kulturskolans styrdokument. Du kommer att undervisa både enskilda elever och i grupp. Undervisningen är förlagd både dag- och kvällstid och vid specifika tillfällen även helgarbete. Du kommer ingå i ett arbetslag där ni tillsammans planerar och medverkar i konserter och projekt.

Kvalifikationer
Vi söker dig som har musiklärarexamen eller motsvarande behörighet i de sökta instrumenten.
Det är viktigt att du kan jobba självständigt, är flexibel, ansvarfull, god samarbetsförmåga och att du tycker om att arbeta med barn och ungdomar.

Villkor
Giltigt B-körkort är ett krav då undervisning sker både på Kulturskolan och de olika skolorna inom kommunen. Vi tillämpar provanställning på denna tjänst.
Sunne kommun tillämpar parfym och rökfri arbetstid.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/46
Kontakt
  • Tuula Dajén, Kulturchef, 070-395 42 20
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0565-160 00
Publicerat 2019-06-05
Sista ansökningsdag 2019-06-30

Tilbake til ledige stillinger