Sunne kommun, Socialtjänst

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på sunne.se

Beskrivning

Vi söker en sjuksköterska till enheten hälso- och sjukvård för tjänstgöring inom verksamheten för LSS och socialpsykiatri. Vi kan erbjuda dig individuell anpassad introduktion, mentor och kollegial handledning. Enhetens mål är en patientsäker hälso- och sjukvård som utgår från att den är personcentrerad och evidensbaserad. Du har kontor i nya toppmoderna kontorslokaler tillsammans med övriga sjuksköterskor och har ett dagligt samarbete med hemsjukvårdens sjuksköterskor. Arbetstiden är förlagd till dagtid vardagar.

Arbetsuppgifter

De huvudsakliga arbetsuppgifter är att samordna och ansvara för att specifika omvårdnadsinsatser planeras, genomförs och utvärderas, samt att handleda omvårdnadspersonal. Arbetet innebär att du självständigt utför medicinska och specifika omvårdnadsuppgifter. Du kommer att vara omvårdnadsansvarig sjuksköterska för personer med LSS insatser, men även arbeta i nära samarbete med psykiatrisjuksköterskan som ansvarar för personer inom socialpsykiatrin. Ni täcker upp för varandra vid ledigheter/frånvaro.

Kvalifikationer 

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett engagemang och intresse för kommunal hälso- och sjukvård med inriktning LSS och socialpsykiatri. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du får gärna ha specialistutbildning med inriktning distriktssköterska, psykiatri eller vård av äldreSom person är det av vikt att du har god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och förmåga att kunna arbeta både självständigt och i team. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Körkort B är ett krav. 

Svensk legitimation som sjuksköterska.

Referenspersoner lämnas i ansökan. 

Kontakt med sökande för intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden. 

Välkommen att ta kontakt för mer information om tjänsten!

 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell/månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/99
Kontakt
  • Ulrika Johansson, 0565-16286
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0565-16000
Publicerat 2022-07-04
Sista ansökningsdag 2022-08-15

Tillbaka till lediga jobb