Sunne kommun, Socialtjänst

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på sunne.se

Beskrivning
Sunne kommun söker socialsekreterare till individ- och familjeomsorgen. I Sunne kommun omfattar individ- och familjeomsorgen bland annat barn och ungdom, vuxen/missbruk, ekonomiskt bistånd, handläggning inom LSS, familjecentral och beroendemottagning.

Arbetsuppgifter:
Dina arbetsuppgifter kommer vara uppföljning av insatser för barn och ungdomar enligt SoL, socialtjänstlagen och LVU, lagen med särskilda bestämmelser om vård av unga samt utredningsarbete kring barns behov av skydd eller stöd. 
På vår enhet är samarbete med andra aktörer en viktig del av vårt arbete vi lägger därför stort fokus vid struktur, helhetssyn och samarbete med såväl interna som externa samarbetspartners.  

Kvalifikationer:
Vi söker dig som har socionomexamen och med erfarenhet av utredningsarbete och myndighetsutövning inom barn och unga. Har du arbetat i verksamhetssystemet LifeCare är det meriterande. Vi förutsätter att du är en empatisk och trygg person med god samarbetsförmåga och att du bidrar till ett gott arbetsklimat. Vi värdesätter kreativt tänkande, självständighet, besluts- och handlingskraft samt god förmåga att uttrycka dig i såväl tal som skrift.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Giltigt B-körkort är ett krav.

Villkor:
Tjänsten är en visstidsanställning med sysselsättningsgrad 100% tom 240131, med eventuell möjlighet till förlängning. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstidens utgång.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2024-01-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/83
Kontakt
  • Maria Andersson, enhetschef IFO, 0565-16264
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel, 0565-16000
Publicerat 2023-05-16
Sista ansökningsdag 2023-06-04

Tillbaka till lediga jobb