Sunne kommun, Socialtjänst

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på sunne.se

Beskrivning

Vi söker sjuksköterskor till enheten Hälso- och sjukvård för tjänstgöring inom särskilda boenden, korttidsplatser eller hemsjukvård. Vi kan erbjuda dig individuell anpassad introduktion, mentor och kollegial handledning. Enhetens mål är en patientsäker hälso- och sjukvård som utgår från att den är personcentrerad och evidensbaserad. I februari flyttade alla sjuksköterskor in i nya toppmoderna kontorslokaler. Möjlighet till flexibel arbetstid finns.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att samordna och ansvara för att specifika omvårdnadsinsatser
planeras, genomförs och utvärderas, samt att handleda omvårdnadspersonal. Arbetet innebär att du självständigt utför medicinska och specifika omvårdnadsuppgifter. Uppgifterna utförs dag/kväll och helg. Verksamhetssystem som stödjer oss i arbetet är bland annat digitala signeringslistor och journalsystemet Lifecare HSL.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett engagemang och intresse för kommunal hälso- och sjukvård. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Du får gärna ha specialistutbildning med inriktning distriktssköterska eller vård av äldre. Som person är det av vikt att du har god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och förmåga att kunna arbeta både självständigt och i team. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. 

Villkor

Körkort B är ett krav. 
Svensk legitimation som sjuksköterska är ett krav.
Referenspersoner lämnas i ansökan. 
Kontakt med sökande för intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 20220601
Löneform Individuell
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2022/100
Kontakt
  • Ulrika Johansson, 0565-16286
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 05651-6000
Publicerat 2022-07-04
Sista ansökningsdag 2022-08-22

Tillbaka till lediga jobb