Sunne kommun, Individstöd

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på sunne.se

Beskrivning

I Elevhälsan i Sunne organiseras kuratorer, sköterskor och specialpedagoger under gemensam ledning.
Skolläkare och psykolog finns på avtal. Vi arbetar kommunövergripande i en samlad elevhälsa, men indelade i team som är inriktade mot de olika skolenheterna som respektive rektor ansvarar för.
Det finns goda möjligheter till fortbildning och stödjande mentorsskap om du är ny i yrket. Rutiniserad samverkan inom och mellan elevhälsans professioner samt mot externa aktörer tillhör yrkesrollen. Som specialpedagog konsulteras du tillsammans med skolsköterska och kurator i skolenhetens elevhälsoteam.
Du arbetar nära rektor och är delaktig i både organisationsutveckling och åtgärder på individnivå. I den samlade elevhälsan utvecklar vi gemensamma rutiner och arbetssätt för att främja elevens utveckling mot skolans mål.

Arbetsuppgifter

• Du ingår i skolenhetens elevhälsoteam och bidrar med specialpedagogisk kompetens.
• Du ska handleda lärare och övrig personal i ett hälsofrämjande och förebyggande perspektiv som för eleven mot skolans mål.
• Du kartlägger, utreder och föreslår åtgärder på system-, grupp- och individnivå från ett specialpedagogiskt perspektiv.

Kvalifikationer

• Du är intresserad av att utveckla möjligheter för barns och ungas framtid, brinner för allas lika värde
och tror på individens möjligheter.
• Du har stor erfarenhet av skola och din skolerfarenhet får gärna gå över flera stadier men företrädesvis omfatta gymnasieskolan.
• Du har specialpedagogexamen eller god specialpedagogisk insikt. 

Villkor

Tjänsterna är heltid. Tillsvidare anställning fordrar avlagd examen som specialpedagog. Tillträde 2019-08-01 eller enligt överenskommelse. Körkort krävs!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2019-08-01 eller enligt överenskommelse.
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/50
Kontakt
  • Ulf S Olsson, 070-218 15 12
Facklig företrädare
  • Lärarnas riksförbund, Lise Agin, Nås genom kommunens växel 0565-16000
  • Lärarförbundet, Eva-Lena Backlund, Nås genom kommunens växel 0565-16000
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-07-30

Retour aux postes vacants