Sunne kommun, Barns lärande

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på www.sunne.se

Nyfikenheten och lusten till lärande är vår strävan i Sunne kommun och en av de viktigaste uppgifterna skolan har att ge. En lust att lära som sedan kan följa varje elev hela livet.

Beskrivning:
I kommunens skolor arbetar vi för en inkluderande undervisning av hög kvalitet. Genom ett tydligt pedagogiskt relationellt ledarskap vill vi skapa en trygg, stödjande och uppmuntrande lärmiljö med variation och utmaningar. Prästbols skola ligger i Östra Ämtervik, Selma Lagerlöfs hembygd. Här finns förskola och förskoleklass upp till åk 6 i samma hus. Det är en liten skola där alla har ett gemensamt ansvar för alla elever. Skolans lärmiljö präglas av trygghet, studiero och inspiration. Alla ska mötas med respekt för sin individ och ges möjlighet att utvecklas utifrån sina möjligheter. Målet är att alla ska trivas och vara en del av gemenskapen. 

Arbetsuppgifter:
Som fritidspedagog är du delaktig i att planera, organisera och utveckla fritidshemmets verksamhet tillsammans med kollegor i enlighet med läroplanen. Ditt huvuduppdrag är Fritidspedagog men under skoltid arbetar du, utifrån din kompetens och erfarenhet, med elevgrupperna tillsammans med övriga pedagoger på skolan. Fritidshemmet och förskolan samarbetar vid öppning och stängning samt andra gemensamma aktiviteter. 

Kvalifikationer:
Du har lärarlegitimation med behörighet att bedriva undervisning i fritidshem, högskoleexamen som är avsedd för arbete som fritidspedagog alternativt lärarlegitimation mot grundskolans tidigare år.
Du har helhetssyn, intresse och engagemang för hela elevens utveckling, är flexibel och har förmåga att ställa om samt har förmåga att möta elever på olika nivåer med olika metoder.

Villkor:
Tjänsten är tillsvidare under förutsättning att rätt behörighet finns hos den som anställs. Innan anställning kan ske skall giltigt utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 75%
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/48
Kontakt
  • Elisabeth Olofsson, 0565-160 76
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0565-160 00
Publicerat 2019-06-13
Sista ansökningsdag 2019-07-04

Retour aux postes vacants