Sunne kommun, Socialtjänst

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på sunne.se

Kom och jobba med oss i Sunne!

Vill du bli en del av vårt rehabteam med stort engagemang och hjärta?  

Beskrivning

Vi söker Leg. Fysioterapeut/sjukgymnast till enheten hälso- och sjukvård med tjänstgöring vid kommun rehab. Vi kan erbjuda dig ett intressant och roligt arbete, individuell anpassad introduktion, mentor och ett bra kollegialt stöd från medarbetare.

Enhetens mål är en patientsäker hälso- och sjukvård som utgår från att den är personcentrerad och evidensbaserad. Kontor och hjälpmedelsverksamhet finns i nya toppmoderna och anpassade lokaler. Arbetstiderna är förlagda till dagtid vardagar. Möjlighet till flexibel arbetstid finns.

Arbetsuppgifter

Huvudsakliga arbetsuppgifter är att ansvara för rehabilitering inom funktionsstöd, ordinärt och/eller särskilt boende. I arbetet ingår utprovning av medicintekniska hjälpmedel och handledning/utbildning av personal. Verksamhetssystem som stödjer oss i arbetet är bland annat journalsystemet Lifecare HSL.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har ett engagemang och intresse för kommunal rehabilitering. Det är meriterande om du har arbetat med liknande arbetsuppgifter tidigare. Som person är det av vikt att du har god samarbetsförmåga, hög ansvarskänsla och förmåga att kunna arbeta både självständigt och i team. Vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet.

Villkor

Körkort B manuell, är ett krav. 
Svensk legitimation som fysioterapeut/sjukgymnast.
Referenspersoner lämnas vid intervju.
Kontakt med sökande för intervjuer kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/81
Kontakt
  • Ulrika Johansson, enhetschef, 0565-16286
Publicerat 2023-05-12
Sista ansökningsdag 2023-06-20

Return to job vacancies