Sunne kommun, Socialtjänst

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på sunne.se

Beskrivning

Vi söker flexibla undersköterskor som vill arbeta i vår personal pool. Personalpoolen och bemanningsenheten är en stödfunktion till våra verksamheter inom Socialtjänsten. Vårt uppdrag är att säkerställa bemanningen vid korttidsfrånvaro. Som undersköterska i pooltjänst tillgodoser du ett oförutsett behov av vikarier och extra personal.

Som poolanställd får du stor möjlighet att utveckla din kompetens som undersköterska. 

Arbetsuppgifter

Du ger service och personlig omvårdnad i den enskildes hem. Arbetet innefattar också delegerade hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi vill att du har tydlig kundfokus och kan förhålla dig på ett sätt som är anpassat utifrån situationen. Att arbeta i hemtjänsten innebär stort eget ansvar och initiativförmåga. Vi lägger stor vikt vid bemötande, samarbetsförmåga, flexibilitet och ansvarstagande i kontakten med våra kunder.

Ditt arbetsområde kommer att vara inom samtliga hemtjänstenheter i Sunne kommun.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har en godkänd undersköterska/omvårdnadsutbildning enligt gymnasieskolan eller annan utbildning som bedöms likvärdig. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. Du skall ha vana att dokumentera, erfarenhet av Life Care är meriterande. Giltigt B-Körkort för manuell växellåda är ett krav.

Du skall vara flexibel och bekväm med att arbeta inom alla av våra enheter. För att lyckas i denna roll ska du trivas med att den ena dagen inte är den andra lik. 

Villkor

Du kommer gå på ett fast schema och arbetstiderna är förlagda till dag och kväll både vardag och helg.

Dina undersköterskeuppdrag blir i förväg bokade i personal pool eller tilldelade på plats och utgår då från Bemanningsenheten.

Lönetillägg utgår till anställda i poolen. 

Tjänsterna är visstidsanställningar med sysselsättningsgrad 75-80% med eventuell möjlighet till mertid.

Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2023-12-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde 230601
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 75-80%
Ort Sunne kommun
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/73
Kontakt
  • Jenny Fryk, 0565-16374
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommuns växel., 0565-16000
Publicerat 2023-04-26
Sista ansökningsdag 2023-06-18

Return to job vacancies