Sunne kommun, Barn, unga och vuxnaslärande

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på sunne.se

Beskrivning : 
Östra skolan är en F-6 skola samt fritidshem. På skolan går cirka 300 elever. Klassrummen är väl anpassade till undervisning, där fokus på ledning och stimulans är viktigt för oss. Vår utemiljö inbjuder till lek och rörelse. Östra skolan är en mångkulturell skola och vi arbetar med språk- och kunskapsutvecklande arbetssätt. På vår skola är värdegrundsarbete i ständigt fokus och en naturlig del av vårt dagliga arbete. Vi utgår från våra värdeord: respekt, utveckling och professionalism.

Arbetsuppgifter: 
Dina arbetsuppgifter bestå av att leda och ta ansvar för det pedagogiska arbetet utifrån läroplanens uppdrag. Du kommer ingå i ett arbetslag och ansvara för att planera, genomföra och utvärdera det pedagogiska arbetet. Mentorskap ingår i tjänsten där du förväntas hålla i utvecklingssamtal och möten med vårdnadshavare. Hos oss hittar du kollegor i en stark gemenskap som alla tar eget ansvar, tar del av handledning och riktade utbildningar.

Kvalifikationer:
Vi söker dig som är lärare med giltig behörighet och legitimation riktat till grundskolans årskurs F-3. Du har helhetssyn, intresse och engagemang för hela elevens utveckling, är flexibel och har förmåga att ställa om samt har förmåga att undervisa på olika nivåer med olika metoder. Vi söker dig som är lugn och stabil, samt har stort tålamod och förmåga att anpassa efter elevens förutsättningar och behov.  

Villkor: 
Innan anställning kan ske skall giltigt utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske innan ansökningstidens utgång. Tjänsten tillsätts om erforderliga beslut fattas.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde 2023-08-07
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/79
Kontakt
  • Anna Ullenius, Biträdande Skolchef, 070-1030232
Facklig företrädare
  • Fackliga företrädare nås via kommunens växel, 0565-16000
Publicerat 2023-05-10
Sista ansökningsdag 2023-05-30

Tillbaka till lediga jobb