Sunne kommun, miljö- och byggenheten

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på sunne.se

Beskrivning
Miljö- och byggenheten arbetar med myndighetsutövning inom områdena bygg, miljö, hälsoskydd, livsmedel, alkohol, tobak och näraliggande uppgifter inom området.

Enheten, som har nio medarbetare och en chef, tillhör organisatoriskt verksamheten Samhällsbyggnad. År 2018 blev vi utsedda till årets arbetsplats i Sunne kommun.

En av våra miljö- och hälsoskyddsinspektörer söker nya utmaningar och vi behöver därför en ny medarbetare som vill komma till en bra arbetsplats och bidra till en fortsatt utveckling av verksamheten.

Arbetsuppgifter
Tillsyn och handläggning av ärenden enligt miljöbalken. Främst tillsyn av olika miljöfarliga verksamheter, arbete med radon och med enskilda avlopp. Vid behov ska du kunna hjälpa till med andra arbetsuppgifter inom verksamhetsområdet.

En naturlig del i din vardag är kontakter med företagare och privatpersoner, personal på andra enheter inom kommunens egen verksamhet, förtroendevalda och allmänhet. Du kommer att bereda och föredra ärenden inför miljö- och bygglovsnämnden.

Kvalifikationer
Relevant utbildning på högskolenivå eller annan utbildning och erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Praktisk erfarenhet från handläggning och tillsyn inom myndighetsområdet värdesätts. Du ska kunna uttrycka dig väl i tal och skrift, exempelvis skriva beslut och andra skrivelser. Du är van vid att arbeta med digitala hjälpmedel.

Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet och samarbetsförmåga. Det är viktigt att ge våra kommuninnevånare en bra service och eftersom tjänsten medför mycket kontakter är det viktigt att du är serviceinriktad och trivs i mötet med nya människor.

Övrigt

Giltigt B-Körkort krävs.

I ansökan anges löneanspråk samt referenser.

Vi genomför intervjuer löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/49
Kontakt
  • Lotta Gunnarsson, Enhetschef, 0565-161 94
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växel, 0565-160 00
Publicerat 2019-06-12
Sista ansökningsdag 2019-07-26

Tilbage til Ledige stillinger