Sunne kommun, Individstöd

Sunne i Värmland är platsen där modet växer, livet är enkelt och allting är möjligt. Här finns ett rikt föreningsliv där du kan utöva dina intressen. På fem minuter tar du dig mellan spabesöket, shoppingen, skogspromenaden, teatern, badet, golfrundan, skidåkningen eller vad du nu väljer. Kommunen är känd för sina många arrangemang, sin berättartradition och ett varierat näringsliv med små och medelstora företag. Välkommen! Läs mer om Sunne på www.sunne.se

Beskrivning
Vi söker två Habiliteringsassistenter till Boställsvägens servicebostad inom vår LSS-verksamhet.
Servicebostaden består av 9 lägenheter som har tillgång till ett gemensamt allrum. Att arbeta inom individstöd är ett utmanande och givande arbete där du får göra skillnad i människors vardag. Vi söker dig som tillsammans med oss vill arbeta för att göra de boendes tillvaro begriplig, meningsfull, hanterbar och innehållsrik. Sunne kommun välkomnar dig som har rätt inställning och kompetens att bli en del av oss!

Arbetsuppgifter
I rollen som habiliteringsassistent är ditt ansvar att utifrån kundens behov och intressen utveckla och erbjuda ett pedagogiskt stöd och service som bidrar till ett självständigt liv. Du fungerar som ett stöd i det dagliga livet gällande omvårdnad, socialt, fritidsaktiviteter, hälso-och sjukvårdskontakter mm.
Vi jobbar utifrån gemensamt förhållningssätt och pedagogiskt arbetssätt för att den enskilde ska kunna leva så självständigt som möjligt.
Du kommer att ingå i ett sammanhang där det ställs höga krav på samarbetsförmåga och ansvarstagande. Du ska kunna skapa och upprätthålla goda relationer med anhöriga, gode män, dagliga verksamheter och övriga nätverk.
I dina uppgifter ingår att dokumentera och planera utifrån genomförandeplaner.

Kvalifikationer
Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Du ska ha erfarenhet av att arbeta med lågaffektivt bemötande, samt ha utbildning och/eller praktisk erfarenhet av tydliggörande pedagogik.
Du har god datorvana samt erfarenhet av dokumentation. Goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift är ett krav. 
Att du har ett professionellt och ödmjukt förhållningssätt och bemötande ser vi som en självklarhet. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet och det är viktigt att du är engagerad, pedagogisk, flexibel och ansvarsfull.
Giltigt B-Körkort är ett krav. 

Övrigt
Två tillsvidareanställning med sysselsättningsgrad 100% respektive 75%.
Arbetstiden är förlagd till dag-, kväll och helgtjänstgöring och sovande jour.
Sunne kommun tillämpar parfym och tobaksfri arbetstid.
Kan finnas pälsdjur hos vissa hyresgäster så du bör inte ha pälsdjursallergi. 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 75-100%
Ort Sunne
Län Värmlands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/44
Kontakt
  • Ann-Catrin Olsson, Enhetschef, 0565-164 68 eller 070-337 11 21
Facklig företrädare
  • Nås via kommunens växeln , 0565-160 00
Publicerat 2019-05-27
Sista ansökningsdag 2019-06-16

Tilbage til Ledige stillinger